fbpx

Škola, jež je odměnou pro děti i rodiče

Zůstaňme v kontaktu Facebook Instagram Newsletter

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Základní škola a mateřská škola Basic, o.p.s.
IČO: 28293240
Sídlo: Šujanovo náměstí 356/1, 602 00 Brno
Kontaktní e-mail: brno@skolabasic.cz


Jaké údaje sbíráme, proč a jak dlouho

Kontaktování, poptávka

V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno, e-mail a telefon, abychom abychom mohli správně zodpovědět váš dotaz a vyřídit vaši poptávku.

Údaje uchováváme po dobu max. 1 roku.

Newsletter

Na základě vašeho souhlasu sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat e-mailová upozornění.

Vaši e-mailovou adresu uchováváme po dobu max. 5 let.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, e-mail a telefon. Tyto údaje potřebujeme k zajištění komunikace během školní docházky dítěte.

Údaje uchováváme po dobu plnění smlouvy.

Fakturace

Z důvodu zákonné povinnosti od vás sbíráme fakturační údaje. Tyto údaje potřebujeme k vystavování a archivaci daňových dokladů.

Údaje uchováváme po dobu, kterou stanovuje zákon.

Osobní údaje dětí pod 16 let

Takové osobní údaje sbíráme jen na základě výslovného souhlasu rodičů, nebo zákonných zástupců dítěte.


Kdo údaje zpracovává

Základní škola a mateřská škola Basic, o.p.s. (IČO 28293240, se sídlem Šujanovo náměstí 356/1, 602 00 Brno) jako provozovatel webu a poskytovatel služeb.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Quanda International s.r.o. (IČO 02285665, se sídlem Národních hrdinů 44, Dolní Počernice, 190 12 Praha 9) jako provozovatel aplikace pro rozesílku e-mailů. 


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 26.10.2020.

Dostávejte od nás užitečné informace e-mailem »

Chci e-maily